yoga workshop met.....


Feel Good Food en Yoga!

Een workshop in Lemelerveld met Edith Dijk van Natuurlijk Eten. 

Tijdens het proeven van heerlijke hapjes leer je via allerlei vragen, opdrachtjes over waar bepaald eten goed voor is. Goed voor je haren en nagels, goed om je beter te kunnen concentreren, maar ook juist wat niet zo goed is al is het nog zo lekker!

Tussendoor doen we leuke oefeningen vanuit de yoga, mindfulness en meditatie. Ook daardoor kan je beter concentreren, of ben je even heel bewust aan het proeven...en wat doet dat dan met je smaakpapillen.

 

Heb je zin in een leuke, gezellige én lekkere avond? 

In Lemelerveld was dit een groot succes...Edith en ik komen graag bij meer tienergroepen tieners laten ervaren hoe lekker en makkelijk gezond kan zijn. De yoga is een fijne aanvulling...a healty lifestyle is mooi om kennis mee te mogen maken! 

 


Deze workshop wordt uitgesteld!! Datum wordt later bekend gemaakt! 

 

Yoga workshop met...geur! Het thema is Frisse Start!

Samen met Antoinette Kroes van Young Living Olie maken we een gezellige middag met geur en yoga en ademoefeningen. 

Dit alles voor kinderen van groep 6,7,8. 

Je gaat ontdekken welke geur voor jouw past bij het thema Frisse Start...een fijn begin van een nieuw jaar, of een nieuwe week, een nieuwe dag. Is dat misschien een bloemige geur of een frisse fruitige geur of iets heel anders?

Met yoga en ademoefeningen leer je hoe je zelf kunt zorgen voor meer energie of juist meer rust zodat je steeds weer fris kunt starten met iets.

 

Deze workshop is te boeken. Antoinette en ik komen graag kinderen laten ervaren wat geur en yoga kan brengen!