voor kinderen van 7-11 jaar


Heeft uw kind af en toe last van onverklaarbare buikpijnen, chaos in het hoofd, last van een teveel aan prikkels? Ligt het wellicht te lang wakker door piekeren? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke sport waarin beweging, samenwerking, ruimte voor het kind en creativiteit aanwezig is? Dan zou kinderyoga een heel goed idee zijn!

 

Kinderen maken kennis met yogahoudingen als bijvoorbeeld de boom, de haai, schommelen of bloem. De massages op de rug in verhaalvorm zijn altijd een groot succes. We vragen toestemming aan elkaar en bedanken voor de gegeven massage. Wat je geeft krijg je terug is goed te ervaren tijdens de massageoefening. We oefenen het mediteren mbv de zintuigen: een kijk-, luister- proef- of voelmeditatie is makkelijker om mee te beginnen. Dit alles gebeurt speels en passend bij de leeftijd. De lessen worden gegeven in verhaalvorm: we beleven samen een avontuur op het strand of in het bos of er is een thema als kracht of het lijf.

De lessen worden in cyclussen gegeven. Zo zijn ze goed te volgen in een korte periode naast het beoefenen van een andere sport, maar ben je ook welkom om voor langere tijd mee te doen...elke les is weer nieuw!

 

 


Op 11 september start er weer een nieuwe groep met nieuwe kinderen. Doe je mee?

Aanmelden kan nu al.

De lessen zullen op dinsdagmiddag plaats vinden van 16-17 uur. Er worden 5 lessen gepland tot aan de vakantie. Deze lessen kosten 37,50 euro.

Bij minimaal 3 aanmeldingen gaan we starten, max 5 kinderen in de groep.