Wet op de privacy - AVG

In het kader van de wet op de privacy ben ik hard bezig om van alles uit te zoeken...het is een enorm karwei.

Je hebt van mij een mail ontvangen als je in mijn emailbestand zit. Je kunt aangeven of je in of uit het bestand wil en of je wel of niet de nieuwsbrief wil ontvangen. Velen van jullie hebben al gereageerd...heel fijn. Ik pas het gelijk aan. Krijg ik geen reactie zal ik je binnenkort verwijderen.

Inschrijfformulieren worden nu verwijderd na je laatste les. Kom je opnieuw voor langere tijd dan zul je dus opnieuw een formulier moeten invullen.

Mailen doe ik vanaf nu nog alleen vanaf mijn laptop, dus niet meer via de mobiel...het is een manier om minder te hoeven beveiligen. Van de site heb ik de google analytics pixel, facebook pixel en het gastenboek verwijderd...je wordt dus nu al minder in de gaten gehouden als je op mijn website surft :) Voor het contactformulier komt mijn host binnenkort met nieuwe functies, daar wacht ik dus nog even op.

Binnenkort hoop ik een privacy statement te kunnen plaatsten op de site. Voor nu zul je het nog moeten doen met mijn woord dat ik voorzichtig om ga met jullie gegevens, dat ik niets doorverkoop, dat ik niets doorvertel. Oftewel: ik doe mijn best om netjes met de dingen om te gaan. Heb je een klacht kom dan naar mij toe of bel dan spreken we dat uit.

 

Aan de ene kant snap ik waarom dit soort dingen geregeld worden...het is ook goed om te kijken wat je en hoe je dingen doet...maar jeetje wat een werk voor een eenmansbedrijfje!

 

Vader en dochter

Toen ik begon met het geven van kinderyoga wist ik natuurlijk niet waartoe het allemaal zou leiden. Maar wat ik nu al een tijdje mag doen is het geven van yoga aan een vader en dochter samen. Dat had ik niet kunnen voorzien toen, maar vind ik nu wel super leuk! 

 

Waarom volgen zij lessen bij Veerkracht? Nou, omdat ze het beiden vervelend vinden om een kort lontje te hebben en omdat ze nogal eens kunnen botsen. 

En deze vader bedacht dat dat anders kan en moet.

Dus daarom volgt hij samen met zijn dochter lessen waarin yoga, meditatie, massage, mindfulness en ontspanning centraal staan. Ik vind dat enorm stoer en fantastisch om op die manier bewust tijd door te brengen met elkaar. 

 

De yogahoudingen die ze samen doen vragen om vertrouwen, samenwerking, en geven plezier en uitdaging. De mindfulness oefeningen brengen aandacht voor de adem, snappen dat gedachten komen en gaan, een langer lontje :)

Massage brengt natuurlijk ook plezier, maar ook luisteren naar elkaar, het een ander naar de zin maken. En ontspanning aan het eind van de les is fijn, brengt rust, brengt je bij jezelf en laat je luisteren naar jezelf, je eigen gevoel. 

 

Ik voel mij altijd blij na deze lessen, het is mooi om hen samen te zien en te zien wat het doet met hen. 

Vandaag gingen ze weer blij de deur uit mét een idee voor een cadeau: Het boek Gedachte-kracht! 

Volgende week veel aandacht voor mediteren...dat is de uitgesproken wens van vader om te leren en dochter wil graag minder boos zijn...nou mediteren kan daar een grote hulp bij zijn. 

 

Mocht jij nu ook bedenken dat je graag 1-op-1-tijd-en-aandacht wil besteden met je kind, bouwen aan een stevige band....Bij Veerkracht kan dat dus...van harte welkom!

 

0 Berichten

Dankjewel!

Soms kun je zo druk bezig zijn met de dingen rondom het lesgeven...het werven, nieuwe ideeën bedenken, "facebooken" en andere sociale media, administratie, het wensen meer mensen te bereiken, meer aanmeldingen binnen te krijgen...dat je soms uit het oog verliest waarom je het ook al weer deed. 

 

En na weer een aantal lessen te hebben gegeven de afgelopen weken zijn er gelukkig weer die momenten dat je echt blij kunt zijn met dat wat er op dat moment wel is. Wel dat ene babytje en mama, wel die 2 kinderen die steeds vrijer en losser worden in de les en waarvan je hoort dat er minder onrust is bij het gaan slapen. Wel die tieners (nu zelfs 5) in een groep die heel gezellig is, die zich op hun gemak voelen om te zuchten en te kreunen bij lastige oefeningen, toch ook nieuwe dingen uitproberen en die uiteindelijk totaal ontspannen kunnen liggen luisteren naar een mooie meditatie.

En wel die volwassenen die nu komen voor Relax Yoga. Waarvan er een aantal hebben aangegeven elke maand te komen....tjonge dat is toch bijzonder allemaal.

 

Er is bij veel mensen de wens tot ontspannen, en een aantal daarvan komen daarvoor naar Veerkracht. Ik ben daar heel trots op en dankbaar voor. 

 

 

 

Dus: Iedereen die er nu is in mijn lessen, of ooit geweest....dankjewel. Alles dat uiteindelijk niet doorging: ook dankjewel. Alles draagt bij aan groei! 

 

0 Berichten