hallo! 


Mijn naam is Rianne Otte-Schurink, moeder van 2 kinderen. Ik heb altijd gewerkt met kinderen als groepsleerkracht en nu als pedagogisch medewerker op een bso en onderwijsassistent op een basisschool.

Ik help kinderen graag bij het (leren) ontspannen. Om prikkels te verwerken op een eigen manier en op een eigen moment. Tevens leer ik kinderen sterk te staan, zich zelfverzekerd te voelen. Het resultaat van de lessen zal zijn dat kinderen de oefeningen kunnen toepassen om zichzelf te ontspannen en te "ontprikkelen". Maar vooral probeer ik in de lessen het plezier, het genieten de basis te laten zijn waarop we verder bouwen.

 

Na ruim 20 jaar ervaring als groepsleerkracht in het basisonderwijs ben ik overgestapt naar het geven van yogalessen aan baby's, kinderen, tieners en sinds kort ook volwassenen. In mijn jaren als leerkracht heb ik gemerkt dat kinderen het superfijn vinden om even stil te mogen staan, de ontspanning op te mogen zoeken, weg te dromen bij een mooi verhaal of visualisatie, praten/leren over gevoelens, samen een spel doen, creatief bezig zijn. Daarom heb ik de overstap gemaakt...ook omdat ik hier zelf steeds meer behoefte aan had :) 

 

Voor mijzelf is de overstap heel spannend geweest, je geeft je vaste baan op....maar ik haal hier zoveel voldoening uit, word er zo blij van dat dit van grote invloed is op mijzelf en mijn omgeving. 

2 jaar later ben ik trots...ik heb al meer dan 600 kinderen kennis mogen laten maken met baby/kinder/tieneryoga!

Wanneer ont-moet ik jou?

 

 

 

Mijn eigen verenpracht wordt ook steeds uitgebreid!

 

* basisopleiding kinderyoga Jip en Jan Academie Almere

* "ik denk mij sterk" spel Jip en Jan Academie Almere

* mediteren en mindfulness voor kinderen, jongeren en        coaching Arterre Nijmegen

* basisopleiding tieneryoga Jip en Jan Academie Almere

* opleiding docent babymassage en -yoga De Weide Blik  Wageningen

* kinderehbo

 * Module 1 en 2 Yin Yoga docent bij Bivag

 

 

 

Workshops gegeven op scholen, bso's, zorgboerderij, camping, festivals.

 

In dit filmpje krijg je een idee van de ruimte. Misschien fijn voor sommige kinderen (en ouders ;) ) om eerst te kunnen bekijken zodat ze weten hoe het er uit ziet, hoe ik klink en waar je je jas ophangt etc. Lijken kleine onbelangrijke dingetjes, maar voor sommige kinderen is het erg fijn om dat al een beetje te weten.