tieners van 11-17 jaar


Pieker je veel? Merk je dat je het lastig vindt om je te concentreren? Vliegen de zenuwen soms alle kanten op? Voel je je niet zo zeker van jezelf? Of ben je gewoon toe aan een leuk, ontspannen uurtje in de week... Wie weet zijn deze lessen dan fijn om eens uit te proberen, een beetje rust vinden in jezelf is een vereiste om lekker in je vel te zitten, de dingen te kunnen doen die je leuk vindt of die nou eenmaal moeten.

 

Bij binnenkomst volgt een warming up en gronding. Daarna natuurlijk de yogahoudingen. We letten er op dat de houdingen zorgvuldig worden uitgevoerd. Zo ervaar je je eigen lijf en grenzen en kun je aanpassingen doen. Mooi is het om te merken dat je door goede ademhalingstechnieken verder kunt komen dan je eerst dacht in een bepaalde houding. Oefeningen in meditatie en mindfulness worden ingezet om je concentratie en focus te verbeteren, om ontspanning te vinden als je gespannen bent. Je kunt deze oefeningen thuis ook doen om je ontspanning steeds vaker te vinden. Heb je dan een presentatie of toets op school dan kan je ze gelijk toepassen!

Beoefen je mindfulness en meditatie heel regelmatig dan zul je merken dat je rustiger bent, minder gauw gestrest raakt en makkelijker de positieve kanten van het leven kunt zien.

 

Op dit moment gaat er een groepje starten op maandagavonden 1x in de maand. 4 Lessen tot aan de zomervakantie waarin je kunt ervaren wat yoga voor jou kan doen. 

4 lessen voor 30,- op 30 april, 14 mei, 18 juni en 2 juli.

 

Woon je in of rond Lemelerveld? We proberen een groep voor tieners te starten. Laat het even weten als je belangstelling hebt. Waarschijnlijk eerst 1x per maand op vrijdagavond. 


Wat andere tieners zeggen:

"Ik word er rustig en zelfverzekerd van, de lessen mogen wel wat langer duren. Het uur is zo voorbij."

"De muziek was soms niet wat ik had verwacht. Maar het was heel leuk!!!"

"Ik vond de huiswerkopdracht goed, want zo kon ik terugdenken aan de leuke dingen op een dag."

"Ik kom graag voor nog weer 6 lessen, het is fijn om te ontspannen."