mama&baby yoga


Deze 5 groepslessen bestaan uit een deel yoga voor jouzelf, voor jullie samen, voor jouw kindje alleen en we sluiten af met een babymassage techniek als toetje.

Zelf weer wennen aan bewegen na de bevalling en zo toe werken aan het oppakken van een sport of wie weet meer yoga. Ondertussen fijn samen met je kindje in beweging zijn en een band opbouwen. Jouw kindje komt ook in beweging, leert daardoor ook het eigen lijf goed kennen, oxytocine (het knuffelhormoon) wordt bij jullie aangemaakt, zelfvertrouwen en vertrouwen in elkaar groeit. En het grote voordeel...geen oppas nodig mocht dit je eerste kindje zijn :).

 

Voeden, verschonen...kan allemaal wanneer dat nodig is. Het is de bedoeling dat het een ontspannen samenzijn is, waarin ook ruimte is om iets uit te wisselen en te bevragen aan elkaar. Een kopje thee aan het einde van de les is inbegrepen.

4 moeders en 4 kindjes is het maximum aantal, er zal 3 à 4x per jaar een groep starten. De lessen worden gegeven op Het Erf 11 in Raalte. 

 

Kom beide in makkelijk zittende kleding, neem je luiertas met inhoud en evt. voeding mee en een dikke handdoek waarop je kindje kan liggen als jij zelf in beweging bent en waarop we de oefeningen doen met hem/haar.

Kindjes vanaf 6 weken tot zo'n 8 mnd zijn welkom.

 

Het brengt jullie zeker:

* veel plezier,

* het bouwen aan een goede basis met je kindje,

* zelfvertrouwen voor beide,

* mooie verbindingen in de hersentjes van de baby

* beide soepeler en sterker,

* ontspannen naar huis gaan!

Er zou op zaterdagochtenden in september een groep kunnen starten. Meld je aan en we gaan op zoek naar meer liefhebbers!