Contact


Veerkracht is te vinden op:

Facebook: https://www.facebook.com/veerkrachtkinderyoga/    (kinder en tieneryoga activiteiten)

                    https://www.facebook.com/veerkrachtyoga/                (volwassenen yoga en babymassage/yoga)

Instagram: rianne_veerkrachtyoga

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/rianne-otte-schurink/

 


Je kunt mij alles vragen, ik vertel graag over wat ik doe. Overleg is mogelijk...neem gewoon de stap en vul hier het formulier in of bel!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Berichten: 2
  • #2

    juf Armanda (zaterdag, 02 januari 2016 15:38)

    Wat hebben de kinderen van groep 3 genoten van de 7 weken yoga bij ons op school. Allemaal hebben ervaren wat kinderyoga is en de andere weken mochten zij zelf kiezen of ze meededen. Prachtig om te horen dat kinderen naarstig op zoek waren naar hun "yogasokken". We hebben de invulling van de lessen en het overleg met Rianne als heel prettig ervaren. Het verliep zelfs zo goed dat ook kinderen van groep 2 mochten deelnemen. Veel positieve reacties van ouders en voor ons als school een mooie aanvulling om meer te kijken naar de eigenheid en manier van leren van elk kind. Ga zo door Rianne, met je positieve energie en je enthousiasme komt dat zeker goed!

  • #1

    Rianne (donderdag, 31 december 2015 20:56)

    Bij deze is het gastenboek geopend! Ik nodig je uit om hier iets te schrijven over de lessen die je hebt gevolgd. Wat je leuk vond en wat je minder leuk vond. Of je nog eens terugkomt...of niet. Ik lees het graag!